Eetcafé

Eetcafé het Molentje heeft een échte “Eetcafé-kaart”. Heerlijke betaalbare gerechten voor een schappelijke prijs. Of het nu gaat om een lekkere lunch of een stevig diner, wij bereiden onze gerechten met alleen maar verse ingrediënten. Daarnaast betrekken wij zoveel mogelijk van onze producten bij de lokale ondernemers. Zo kopen wij bijvoorbeeld ons brood bij bakker Doeleman.

Bij ’t Molentje kun je altijd binnenvallen voor een hapje of een drankje. Ben je van plan om met een grotere groep te komen eten in ons eetcafé? Neem dan voor de zekerheid van te voren even contact met ons op.

Menukaart ’t Molentje

  • Op onze lunchkaart vind je onder andere soep van de dag, broodje warm vlees, tosti en verschillende soorten uitsmijters.
  • Op de dinerkaart vind je heerlijke voorgerechten zoals carpaccio en krokante garnalen en bij de hoofdgerechten onder andere boerenkipschotel, biefstuk, schnitzel, varkenshaas saté en wokgamba’s.
    • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met salade, rauwkost en dagaardappelen of friet.
  • Op de kindermenukaart, die tevens ook in te kleuren is, is er keuze uit een lekkere Ballenbak?! Surfplank?! Springkussen?! Ofwel, voldoende keus uit verschillende snacks met frietjes en poffertjes.
  • Nog een plekje over? Een dame blanche, bananenboot en diverse koffies zijn onder andere te vinden op de nagerechtenkaart

Voor een compleet overzicht klik hier voor onze menukaart.

Lunchen in het Molentje
Gezellig lunchen in ’t Molentje